Alege calitatea!

Rezistență și frumusețe într-un singur loc - LITOSS are soluția pentru proiectul tău!

Consultanță,sisteme complete și execuție!

Ce ne face să fim cei mai buni?

Ne ghidăm în orice proiect după cele 3 E-uri

FICIENT

STETIC

COLOGIC

CU CE NE OCUPĂM?

Dezvoltarea de betoane inovatoare:
unul dintre obiectivele principale ale companiei poate fi dezvoltarea de betoane noi și inovatoare care să ofere proprietăți superioare, cum ar fi durabilitatea, rezistența la coroziune, capacitatea de auto-vindecare și alte caracteristici unice.
Asigurarea calității: un obiectiv important al companiei poate fi asigurarea calității betonului produs. Acest lucru poate fi realizat prin efectuarea de teste și verificări ale materialelor folosite în producție, monitorizarea calității betonului și îmbunătățirea sistemelor de control al calității.

Îmbunătățirea impactului asupra mediului: compania poate căuta să dezvolte betoane cu un impact mai mic asupra mediului, prin utilizarea de materiale reciclate sau prin reducerea emisiilor de CO2 în timpul procesului de producție.

Extinderea pieței: un alt obiectiv poate fi extinderea pieței pentru betoanele produse de companie, prin dezvoltarea de parteneriate cu alți jucători din industrie și prin promovarea produselor inovatoare în sectorul de construcții.

PRODUSE ȘI SISTEME INOVATOARE

Construim viitorul cu betoane inovatoare!

Din 2008 am elaborat primul Agrement Tehnic pentru producerea și aplicarea Betonului amprentat, agrement avizat de către Ministerul Dezvoltării din România.

Producem durificatori cu cuarț pentru pardoseli elicopterizate colorate,produs ce deține agrement tehnic.

Am creat LITOCEMENT,un microciment realizat după o rețetă originală 100% romanească.

Am creat sistemul Brick Effect,creat pentru decorarea pereților,sistem ce imită cărămida.

Litoss CEM COAT prima acoperire pe bază de ciment .

PRODUSE NOI MARCA LITOSS

De-a lungul timpului am creat peste 20 de produse noi marca Litoss în domeniul pardoselilor industriale și betoanelor decorative. Am creat produse rezistente la condițiile climaterice din România și am ușurat utilizarea lor față de produsele similare din import. Folosim cele mai noi tehnici în materie de cercetare/elaborare de noi materiale, tehnologii.

Litoss
Ducem construcțiile la alt nivel

Litoss este un proiect 100% autohton, care pe lângă produse și sisteme inovative îți oferă și know-how-ul punerii în proces a acestora.

DE CE SĂ ALEGEȚI LITOSS?

Pentru că misiunea noastră ESTE SĂ INOVĂM!

Laborator Propriu

Produsele noastre sunt atent elaborate în laboratorul propriu special pentru clima din România, atingând toate criteriile realizării materialului care fac produsele Litoss optime pentru condițiile din România. 

Producător Certificat

Suntem singurii producători de materiale pentru beton amprentat certificați cu  Agrement Tehnic și Aviz emis de către Ministerul Dezvoltării, ceea ce atestă și garantează calitatea produselor noastre.

10+ Ani Experiență

Cu o experiență cumulată în decursul a peste 10 ani ne alocăm de fiecare dată timpul necesar creării unei soluții optime de material.

Happy Clients

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores, quis autem.

Litoss -
Eficență economică
Durabilitate și Design modern

Acest site folosește cookie-uri. Continuând să utilizați și să navigați pe site-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea informațiilor stocate. Accept Citiți mai mult

Politica Cookie