Despre noi

Marius Ispas -

Fondatorul LITOSS

Evoluția în domeniul betoanelor se îndreaptă către o abordare mai durabilă și inovatoare, care să ofere performanțe și beneficii pe termen lung.

Dorind să demonstrez că există modalități noi, prin care se poate trece pe o treaptă superioară, atât din punct de vedere estetic cât și în ce privește rezistența materialelor, am creat o companie care oferă un întreg pachet de astfel de soluții.

Am început acest proiect în anii 2005-2006, când mi-a atras atenția o soluție relativ nouă pe piața noastră: BETONUL AMPRENTAT, un produs superior betonului simplu folosit în România. 

Au urmat numeroase proiecte,agrementate tehnic si avizate de Ministerul Constructiilor si Dezvoltarii.

EFICIENT

ESTETIC

ECOLOGIC

MISIUNE

De-a lungul timpului am creat peste 20 de produse noi marca Litoss în domeniul pardoselilor industriale și betoanelor decorative. Am creat produse rezistente la condițiile climaterice din România și am ușurat utilizarea lor față de produsele similare din import.

Încă din anul 2008 am elaborat primul Agrement Tehnic pentru producerea și aplicarea Betonului amprentat, agrement avizat de către Ministerul Dezvoltării din România.

În prezent suntem la al 4-lea agrement tehnic, produsele aflându-se la rândul lor tot la a 4-a generație de upgrade, cea unde cei mai noi polimeri se întrepătrund cu tehnologiile nano.

DESPRE NOI

Proiectul a început cu 2 oameni, însă am crescut mult: până în prezent am format peste 300 oameni în execuție și am deschis și un laborator propriu pe care permanent încercăm să-l dotăm cu cele mai noi tehnici în materie de cercetare/elaborare de noi materiale, tehnologii.

Proiectare: firma poate oferi servicii de proiectare a pardoselilor din beton, inclusiv analiza cerințelor clientului, alegerea materialelor potrivite și determinarea grosimii și a altor caracteristici necesare.

Construcție: firma poate oferi asistență și supervizare în timpul construcției pardoselilor din beton, asigurându-se că acestea sunt construite în conformitate cu specificațiile proiectului și respectă toate standardele de calitate și siguranță.

Testare și evaluare: firma poate oferi servicii de testare și evaluare a pardoselilor din beton existente, pentru a determina nivelul de uzură, gradul de deteriorare și posibilitățile de reabilitare.

Intreținere și reabilitare: firma poate oferi servicii de întreținere și reabilitare a pardoselilor din beton, pentru a preveni deteriorarea ulterioară și a îmbunătăți performanța și durabilitatea pardoselilor existente.

Consultanță tehnică: firma poate oferi consultanță tehnică specializată în domeniul pardoselilor din beton, oferind sfaturi și soluții personalizate pentru probleme specifice, cum ar fi durabilitatea, siguranța, nivelarea și alunecarea pardoselilor.

Rulează videoul

DE CE SĂ ALEGEȚI LITOSS?

Pentru că misiunea noastră nu este să turnăm beton la grămadă.

Ne ghidăm în orice proiect după cele 3 E-uri:

FICIENT

STETIC

COLOGIC

Cu Litoss mergi la sigur!

Ne alocăm de fiecare dată timpul necesar creării unei soluții optime de material. De ce? Poate că nu știați, dar de cele mai multe ori, produsele importate din alte țări nu fac față climei de la noi - și viceversa. 

Dincolo de asta, oferim sugestii de unelte pentru manoperă pentru necesitățile fiecarui proiect în parte.

Produsele noastre sunt atent elaborate în laboratorul propriu special pentru clima din România, atingând toate criteriile realizării materialului care fac produsele Litoss optime pentru condițiile din România. 

De ce să colaborați cu noi?

Suntem singurii producători de materiale pentru beton amprentat certificați cu Agrement Tehnic și Aviz emis de către Ministerul Dezvoltării, ceea ce atestă și garantează calitatea produselor noastre.
Pentru instruirea în domeniul betonului amprentat a peste 300 de oameni în decurs de peste 10 ani.
Pentru elaborarea produsului Hidroconcrete, un sistem inovativ de hidroizolație bicomponent, dezvoltat în laboratoarele noastre, precum și pentru restul rețetelor noi dezvoltate în același laborator:

Litoss -
Eficență economică
Durabilitate și Design modern

Acest site folosește cookie-uri. Continuând să utilizați și să navigați pe site-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea informațiilor stocate. Accept Citiți mai mult

Politica Cookie